Gorms madklub - Morten Bach Sørensen

EKSKLUSIVT – MIDDAG MED GORM WISWEH I KOLDING

Datoen er på plads for det andet Madklub-arrangement på Gorm's Kolding.
Det bliver Onsdag d. 7. oktober kl. 18.00
Man vil kunne opleve 5 retter + vinmenu.
Denne gang får alle gæster mulighed for at smage deres nye retter,
der kommer på kortet senere på måneden.
Gorm kommer selv og fortæller om, hvordan retterne er blevet til.

Lyt med her, og hør hvordan du kommer med.

29-09-2020 13:58    8:31

Andre episoder i denne podcast

Virtuel Black Friday i City Kolding
Emma fra City Kolding var forbi til en snak om Black Friday kø tilbud fra butikkerne i City, det smarte ved det er at du kan sidde derhjemme og komme forrest i køen til de ekstra gode tilbud fra butikkerne i Kolding City
27-11-2020 08:37    4:42
Bronuts er på vej til Kolding - Türker og Ninos i studiet
I starten af det nye år, indtager Bronuts Kolding. Deres Bronut shop kommer til at ligge i Bredgade, hvor Den Gyldne ovn tidligere lå. Thorleif havde besøg af de to Donut konger, Türker og Ninos, et besøg der startede ud med en kapring af programmet. Lyt med her, det er ganske underholdene.
23-11-2020 11:40    27:38
The Burger Concept Åbnet i Kolding Storcenter
Brødrene Jakobsen, Simon og Morten, var forbi Thorleif lige inden de åbnede op Fredag formiddag. Lyt med her hvor de fortæller om konceptet og ideen bag The Burger Concept.
20-11-2020 11:17    6:44
Café Donuts Kolding - Kristine Bonnerup
Der er åbnet en ny Donuts shop i Kolding. Den ligger i Katrinegade og har allerede høstet god succes. Kristine Bonnerup, der har ansvaret for shoppen i Kolding, var forbi Thorleif til en snak om hvordan opstarten er gået.
20-11-2020 11:12    5:43
Pyrus, Alle tiders Juleshow - Dronning Dorothea Teatret
Instuktør Marco Goth Thorsen og Hovedrollen i årets Jule stykke fra Dronning Dorothea Teatret, Pyrus spillet af Niels Jakobsgaard Ravn, var forbi Thorleif Fredag morgen efter der Torsdag aften var premiere på Pyrus, Alle tiders juleshow. Thorleif kom med sin mening om stykket og der blev snakket generelt om årets opsætning. Lyt med her.
20-11-2020 11:03    11:12
Peter Aalbæk Skaber sig - Ny bog af Anders Ryehauge om Peter Aalbæk.
Thorleif har haft besøg af Peter Aalbæk og Anders Ryehauge. Snakken gik om bogen Peter Aalbæk skaber sig. PETER AALBÆK SKABER SIG er journalist Anders Ryehauges vildtvoksende fortælling om Peter Aalbæk Jensen, stifter af Zentropa, (selv)iscenesat og til tider brovtende provokatør med sans for mediernes med- og modspil, og i mange år Lars von Triers tætteste samarbejdspartner. Forfatteren er i et halvt år fulgt i hælene på sin hovedperson, og i en række nedslag tager han livtag med en institution i dansk film. PETER AALBÆK SKABER SIG er ikke mindst en historie om en mand i forandring - om alvorlig sygdom, om at blive ældre, om tro og om at se kritisk på sit eget og sin generations forbrug af penge, mennesker og natur.
11-11-2020 15:51    17:54
Ny Lidl i Vejle - Lukas Hagstrøm
Torsdag d. 12 November åbner den tredje Lidl butik i Vejle på hjørnet af Flegmade og Boulevarden. Butikken rummer 1085 kvadratmeter og bliver indrettet efter kædens flotte nye danske og skandinaviske design. Lyt med her og hør Butikschef Lukas Hagstrøm fortælle mere om nye Lidl i Vejle
06-11-2020 10:52    5:26
Mads Skau - Formand for Præhospitalsudvalget, Region Syddanmark
Flere end tusind hjerteløbere har hjulpet med at redde liv. Region Syddanmark blev 1. maj en del af TrygFonden Hjerteløber. I de fire efterfølgende måneder har mere end 13.000 syddanskere tilmeldt sig ordningen, og flere end tusind hjerteløbere har været med til at redde liv i Syddanmark. Formanden for præhospitalsudvalget er godt tilfreds med opstarten af den nye ordning. Mads Skau er selv med i ordningen som hjerteløber og har været afsted en håndfuld gange. Men der kan sagtens bruges flere hjerteløbere, kunne du tænke dig at læse mere om ordningen, kan du se mere på Regionens hjemmeside.
20-10-2020 08:55    5:43
MyreExpressen - Rene Widding
Thorleif havde besøg af Rene Widding fra MyreExpressen. Her kan du høre om alt fra Mus og Rotter til myrer og Skægkræ.
16-10-2020 13:41    6:58
Mattias Kolstrup - Fra Dúné til Liberty
Thorleif har forud for koncerten, på Lørdag d. 10-10-2020 på godset i Kolding med Liberty, fået sig en snak med den tidligere Dúné forsanger, Mattias Kolstrup, der nu er tilbage med sit nye solo projekt: Liberty! Lyt med her, hvor Thorleif og Mattias, på 25 minutter stryger igennem Mattias's liv ind til videre. Som Mattias siger om sit nye projekt: Liberty skal opleves live, det er det musikken er skrevet til. Så der er garanteret en eksplosiv live oplevelse ud over det sædvanlige!
07-10-2020 19:55    25:38
Rasmus Tantholdt og Anders Bach - Det vi så.
Thorleif havde besøg af Rasmus og Anders, til en snak om deres nye bog med titlen: Det vi så, Fra Mogadishu til Hong Kong. Fotografier fra kanten af verden. Det blev til en snak om bogen, det at være ude i brændpunkterne i verden. Det er både gode, men bestemt også skræmmende oplevelser der bliver lagt i rygsækken, at leve et sådant liv kræver at man er klar til at rykke ud med ganske kort varsel, så taskerne står altid pakket og klar. Lyt med her til en hyggelig snak med to mennesker der sørger for at opdatere Danskerne fra verdens, nogen gange blodige sande ansigt.
06-10-2020 16:18    20:38
Jakob Ville
Her siger Thorleif godmorgen til Jakob Ville, og får en hyggelig snak om hvem Jakob Ville er, hvad Jakob bruger sin fritid på, og ikke mindst, hvad han kan tilbyde Kolding hvis han bliver borgmester.
02-10-2020 11:05    17:49
Tree Tops - Ricki og Charlotte Kjeldsen
Thorleif havde besøg af Ricki og Charlotte, til en snak om firmaet Tree Tops fra Vamdrup, og også om mødet med investoren Jesper Buch, der blev mere end almindeligt interesseret i deres produkter.
30-09-2020 16:21    8:47
Emil Rask Bahr & Frederik Ribberholdt Pedersen fra Sdr. Bjert Kro - Årets Øko Kok 2020
Emil Rask Bahr & Frederik Ribberholdt Pedersen fra Sdr. Bjert Kro vandt søndag prisen som de kokke, der kunne sammensætte den bedste menu. 10 kokke fra forskellige økologiske toprestauranter, der har Det Økologiske Spisemærke, dystede om at lave en forret, hovedret og en dessert til et dommerpanel bestående af tre professionelle dommere ved Årets Øko Kok 2020. Hør her hvad der stod på vinder menuen.
22-09-2020 09:18    5:30
Revon Coffee - Kasper Hansen
Er du til friskkværnet kvalitetskaffe, så lyt med her. Kasper Hansen er en kaffeglad ung fyr, der til dagligt studere på SDU Kolding, Innovation og entrepenørskab. Sideløbende har han startet Revon Coffee. Her kan du høre Kasper fortælle om rejsen med Revon Coffee, der startede som et skoleprojekt og nu er blevet til et fint forretningseventyr for Kasper. Skænk en kop kaffe, læn dig tilbage og lær Revon Coffe at kende.
22-09-2020 07:40    22:29
Danmarks Vildeste Danser Twenty i Semifinalen - Agnes Brorsen
Fredag aften gik dansegruppen Twenty videre til Semifinalen i Tv2's underholdningsprogram Danmarks Vildeste Danser. Med på holdet er Agnes Brorsen fra Kolding. Hør hende her fortælle om oplevelsen Fredag aften og måske løfte sløret lidt for hvad der kommer til at ske i finalen, næste Fredag.
21-09-2020 09:28    3:44
Danmarks bedste burger - Mette Kristensen Sydgrillen.
Men hvem laver egentlig de lækreste burgers, når man spørger danskerne? Det har hjemmesiden "Opdag Danmark" sat sig for, at finde ud af. Omkring 100 i hele Danmark er nomineret til "Danmarks bedste burger" og de nominerede er desuden også delt op i regioner. I Syd- & Sønderjylland er Sydgrillen på Haderslevvej i Kolding nomineret til "Danmarks bedste burger". Hør her Mette Kristensen fortælle om nomineringen.
21-09-2020 09:24    3:26
Dansk Haveservice og anlægsgartner, med Karsten Larsen.
Dansk Haveservice og anlægsgartner, med Karsten Larsen i førersædet har som mål at forbedre hjem og haver for de mennesker der bor der. Den smukke og hyggelige have er forbilledet for arbejdet hos Dansk Haveservice & Anlægsgartner. Hvis du som gæst kommer i en god have, kan du fornemme hvorledes husstandens beboere hygger sig og har det godt i haven. Det er den slags have Dansk Haveservice & Anlægsgartner ønsker at skabe. Dansk Haveservice & Anlægsgartner er et kvalitetsbevist lille firme der kørere ud fra Vejle centrum – og trekantsområdet: Vejle, Middelfart, Kolding, Fredericia og Horsens. Der bliver ydet kvalitetsarbejde med gode materialer, og den grundlæggende erfaring er at en have giver det igen som man lægger ind i den. Der er ikke rigtig nogen genvej. Til gengæld holder en velbygget have i årevis, i årtier – og kan for så vidt sagtens holde i århundreder. Thorleif og Karsten er her taget ud i det blå, og får her en hyggelig god snak om have, havearbejde og anlægningsarbejde. Se mere på: www.danskhaveservice.dk
20-09-2020 08:33    49:21
Axel Dela - Scleroseforeningen
Axel Dela er regionskoordinator og informatør hos scleroseforeningen. Lyt her til hans historie, og bliv måske lidt klogere på hvad sclerose er for en størrelse.
17-09-2020 09:22    10:25
Pernille Agerup - Düwald
Efter mange års kamp mod barnløshed blev Pernille Agerup Mor til Edwin i slutningen af 2018. Hun troede egentlig, at han skulle være enebarn, men i foråret fik hun sammen med hendes kæreste så tvillingerne Edison og Esthelle. Pernille Agerup har samlet sine forretninger under samme tag og inviterer til stor relancering af skønheds klinikken Düwald og præsenterer samtidig sin nye bolig-butik Düwald Home på Dieselvej. Lyt med til snakken og lær Pernille lidt bedre at kende. God fornøjelse
19-08-2020 09:55    22:05